Om Cehtech

"Professionelle sanitære løsninger og hygiejneprodukter siden 1985"

I 1985 fik Carsten Eli Hansen en rigtig god idé. Baggrunden var hygiejnen på offentlige toiletter eller mangel på samme. Hvordan kunne man undgå at berøre et toiletsæde ?

På en studietur til USA fandt Carsten Protecto toiletsædepapir, som han blev agent for i Europa.

Cehtechs forretningsgrundlag har siden da været sanitære produkter, der på den ene side sikrer høj hygiejne, på den anden side minimerer belastningen for miljøet.

I dag leverer vi til over 350 kunder, store som små, men alle med det ønske at få leveret sanitære kvalitetsprodukter til lavest mulige pris.

En stor del af vores kunder vægter desuden, at vi kan levere fra dag til dag og har ekspertice i at holde vores logistikomkostninger i bund. Disse kunder sætter stor pris på, at Cehtech er en stabil og sikker samarbejdspartner.

Vi sætter en ære i at kunderne kan føle sig trygge ved, at vi altid kan levere - også selvom der bliver bestilt i sidste øjeblik, og at vores tekniske support altid står til rådighed.

Udover vores faste produktsortiment udvikler vi specialløsninger, hvor vi hjælper vores kunder med at identificere deres behov og finde de bedste løsninger i markedet.

I 2014 har vi forbedret vores hjemmeside så nye og gamle kunder nemt og enkelt kan bestille samt holde styr på deres leverancer.

 

Cehtech A/S